Hollandse drop van Autodrop

Autodrop

Over Autodrop…

AutodropHistorie> Drop & Fruitgum

Het Merk:

Prettig gestoord, grappig, onweerstaanbaar en een beetje brutaal.
Met drop in de vorm van verkeersgerelateerde typetjes en snoep in de vorm van autootjes heeft Autodrop de leukste dropjes en snoepjes van Nederland! Hoe gekker het snoepje, hoe lekkerder. Autodrop geeft overal een gekke draai aan, maakt de dingen bizar of zelfs absurd.

Met namen als Bosvruchtrode Cadillacs, Total Loss, Parkeerwachters en Dropdonders is Autodrop niet meer weg te denken uit de Nederlandse schappen.Autodrop - Dropjes Uit Holland

Altijd weer die Autodrop. Zo lekker, ‘t zou verboden moeten worden!

Historie

1965

Van Slooten introduceert rolletjes Autodrop in de vorm van autobandjes. Elk dropje is verpakt in een papiertje met daarop gekke en verrassende weetjes.

1987

Autodrop maakt voor het eerst dropjes in de vorm van auto’s. Hiermee worden de dropjes en snoepjes ook niet meer in rolletjes verpakt, maar in zakjes. Onder andere de Kever, Cadillac en Dubbeldekker zijn er vanaf het begin bij. Zo lekker, ’t zou verboden moeten worden!

1998

Op Koninginnedag krijgt Beatrix van Autodrop een bijzonder cadeau: een uitdeelzak Wegwerkertjes. Om uit te delen natuurlijk!

2002

We blijven in koninklijke stemming. Autodrop maakt Gouden Koetsjes, ter ere van het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima.

En er gebeurde in 2002 nog meer! Voor het eerst verpakt Autodrop haar dropjes en snoepjes in de wel bekende doosjes. Met ook heel veel nieuwe smaken, zoals Total Loss en Dropdonders.

Lees meer

Drop & Fruitgum

Autodrop Dropdonders Autodrop Parkeerwachters Autodrop Bosvruchtrode Cadillacs Autodrop Dubbeldekkers
Autodrop Total Loss Autodrop Zacht Wagens

Terug naar Menu