Hollandse Stroopwafels van Kanjers

Kanjers

Over Kanjers…

KanjersHistorie> Stroopwafels

Hollandse Stroopwafels van Kanjers

Merk Kanjers - Hollandse Stroopwafels van KanjersNieuw van de makers van Kanjers stroopwafels: Kanjers choco caramelwafels, Kanjers stroopkoeken en ‘Kleintje Kanjers’.

De stroopwafel bestaat nu zo’n 200 jaar en de makers van Kanjers vonden het hoog tijd voor variatie! De Kanjers stroopwafel is een alom bekend product, maar minstens zo lekker en overgoten met chocolade zijn de Kanjers choco caramelwafels, voorheen bekend als Space. Daarnaast is de Kanjers stroopkoek terug van weggeweest! Deze roomboter koek zit per stuk verpakt zodat de versheid van de koek altijd gegarandeerd is.

Geheel nieuw binnen dit Kanjers concept zijn de ‘Kleintje Kanjers stroopwafels’ en de ‘Kleintje Kanjers choco caramelwafels’; klein van stuk maar groots in smaak! De ‘Kleintje Kanjers’ spelen perfect in op de gezondheidstrend omdat ze klein van formaat zijn en je daardoor minder calorieën inneemt. Daarnaast zijn ze per stuk verpakt in een handig hersluitbaar zakje.

Bron: kanjers.nl, hetnieuwste.nl

Historie

volgt spoedig

Meer informatie

Stroopwafels

Kanjers Stroopwafels MultipackKanjers Stroopwafels 2 stuks verpakking Hollandse Stroopwafels van Kanjers – Food From Holland

Terug naar Menu Hollandse Stroopwafels van Kanjers – Food From Holland