Over Ons

Over Food From Holland

Wie zijn Wij?

Een Stukje Holland in Het Buitenland: Genieten van Hollandse Boodschappen!

Lieve Nederlandse expats over de hele wereld,

Of je nu aan de andere kant van de wereld woont of gewoon net over de grens, er is niets dat je doet verlangen naar Nederland zoals die typisch Hollandse boodschappen. Die vertrouwde smaken en producten zijn als een warme omhelzing van thuis, en gelukkig zijn er manieren om een stukje Nederland in het buitenland te brengen.

Een van de meest gewaardeerde schatten voor Nederlandse expats is ongetwijfeld de beroemde stroopwafel. Die heerlijk dunne wafels met de smeuïge stroop ertussen, zo verslavend dat je er geen genoeg van krijgt. Gelukkig kun je ze tegenwoordig in veel internationale supermarkten vinden, of je kunt zelfs een poging wagen om ze zelf te maken. Of wat dacht je van een lekkere pannenkoek met stroop? Dat is pas echt smullen!

En laten we het niet vergeten – de kaas! Hollandse kaas is wereldberoemd en staat bekend om zijn rijke smaak en verscheidenheid. Of je nu houdt van jonge Goudse kaas, pittige oude kaas, of misschien wel de unieke smaak van Edam, je kunt altijd een stukje kaas van eigen bodem vinden om je smaakpapillen te verwennen.

Bitterballen en kroketten zijn ook niet te versmaden. Deze heerlijke gefrituurde hapjes met een zachte vulling zijn een traktatie voor elke gelegenheid. Of je nu een feestje organiseert of gewoon trek hebt in een hartig tussendoortje, bitterballen en kroketten brengen je meteen terug naar de gezellige kroegen in Nederland.

En laten we de Hollandse specerijen niet vergeten. Van hagelslag tot speculaas en de befaamde dropjes, deze zoete en zoute lekkernijen maken je dag met een beetje Nederlandse magie. Geniet van een boterham met hagelslag als ontbijt, of deel een zakje drop met vrienden terwijl je herinneringen ophaalt aan je tijd in Nederland.

Indonesische Heerlijkheden: Rijsttafel bij Jou Thuis! Geniet van de rijke en diverse smaken van de Nederlands-Indonesische keuken. Maak je eigen rijsttafel door Indonesische ingrediënten te verkennen, zoals sambal, kroepoek en ketjap manis.

Last but not least, vergeet de Hollandse fietscultuur niet. Hoewel je misschien niet dezelfde fietspaden en infrastructuur hebt in je nieuwe thuisland, kun je nog steeds de Nederlandse geest levend houden door af en toe een fietstocht te maken. Het is niet alleen een geweldige manier om de omgeving te verkennen, maar het zal je ook herinneren aan de vrijheid en het fijne leven dat je in Nederland hebt gekend.

Dus Nederlandse expats, terwijl je de wereld verkent en nieuwe ervaringen opdoet, vergeet niet af en toe een stukje Nederland in je hart en in je boodschappenkar te houden. Het zijn de kleine dingen die je een warm gevoel van thuis geven, waar je ook bent.

Liefs uit Nederland!
J. Haringa
FoodFromHolland.eu

Bedrijf:

FoodFromHolland.eu, échte Hollandse Producten bij u in eigen land thuis bezorgd! Dat is ons motto, motivatie en waar wij graag voor staan. Wij doen voor u de Hollandse boodschappen, en zorgen ervoor dat het bij u aan huis geleverd wordt. Wij kunnen vele Hollandse producten tegen de Scherpste prijzen aanbieden… dit komt omdat FoodFromHolland gebruik maakt van gerecycled verzendmateriaal, een efficiënte omgang ‘papier verbruik’ hanteert, en doordat wij rechtstreeks inkopen, hebben wij geen dure bedrijfspanden in onderhoud.

Ontstaan:

FoodFromHolland.eu is ontstaan in 2012. Het idee was al lange tijd aanwezig, om ‘boodschappen’ te doen voor Nederlandse burgers in het buitenland!
De knoop is doorgehakt en we zijn blij met de nieuwe Website en Online Winkel te mogen komen.

Onze Service:

Wij houden hoog in het vaandel:

• Kwalitatieve Hollandse Producten!
• Klant is Koning!
• Producten tegen de Scherpste prijzen!
• Aantrekkelijke tarieven voor verzending!
• Hart voor Moeder Natuur! (gebruik maken van gerecycled verzend materiaal.)

FoodFromHolland.eu

Bedrijf: HANDOLA Retail & Export
KvK Nummer: 63866927
BTW Nummer: NL001453143B05
E-Mailadres: klantenservice (at) foodfromholland .eu
Vestigingsplaats: Bolsward
.
.
.

Onze website voldoet aan de voorwaarden van: Autoriteit Consument & Markt.

Logo Consu en Markt

Linkpartners:

Onze linkpartner pagina kunt u hier vinden. Wilt u ook een linkruil? Neem contact met ons op.

.
.
.