Hollandse producten van Duyvis

Duyvis

Over Duyvis…

DuyvisHistorie> Borrelnootjes

Hollandse producten van Duyvis

Merk Duyvis - Hollandse producten van DuyvisFuif ‘es met Duyvis
Duyvis helpt je om voorbereid te zijn op een fuif, dat zie je dan ook terug in de producten. Zo kwam Duyvis als eerste met Borrelnootjes®, Tijgernootjes®, Heat & Eat® en Oven Roasted® Pinda’s en Noten. Of het nou op een verjaardag is, na de wedstrijd met je vrienden, of tijdens een avondje op de bank met familie: daar waar het gezellig is, hoort Duyvis erbij!

Lees hier meer…

Historie

Duyvis sinds 1806
Het verhaal van Duyvis begint in de Zaanstreek, waar Teewis Duyvis in 1806 met zijn oliemolen veevoer maakt. Naast veevoer maakt Teewis ook sauzen en oliën. De molen gaat van generatie op generatie over en in 1961 start de familie Duyvis met de verkoop van pinda’s en noten. Zeven jaar later komen hier ook zoutjes en de dipsauzen bij. Het begin van Duyvis zoals we dat nu kennen!

In 1991 wordt in Zaandam – op de oorspronkelijke plaats waar de familie Duyvis ooit begon – een moderne fabriek gebouwd. In deze fabriek ontdekt Duyvis hoe je een gewoon nootje leuk kan maken. Na de Borrelnootjes® leert Nederland in 1993 de Tijgernootjes® kennen en zo groeit Duyvis tot Nederlands’ bekendste fabrikant van pinda’s, noten én dipsauzen van de hoogste kwaliteit.

Bron: Duyvis.nl

Borrelnootjes

Borrelnootjes Cocktail Duyvis Borrelnootjes Oriental Duyvis Borrelnootjes Provençal Duyvis Hollandse producten van Duyvis – Food From Holland

Terug naar Menu Hollandse producten van Duyvis – Food From Holland